Gå til sidens hovedinnhold

Eventyrskogen barnehage er flinke på pepperkakehus

Eventyrskogen barnehage i Etnedal vant Amfi Valdres sin kåring av pepperkakehus også i år. Se overraskelsen da salutten smalt under feiringa.

Artikkelen er over 3 år gammel

For andre året på rad vant Eventyrskogen barnehage i Etnedal Amfi Valdres sin konkurranse for pepperkakehus. De fikk 157 stemmer av totalt 370 og det ble feiret på behørig vis. Se den artige videoen på avisa Valdres sine nettsider.

Amfi Valdres på Leira har hatt en tradisjon med pepperkakehusutstilling før jul. Da inviterer de barnehagene i Valdres til å lage pepperkakehus og stille de ut. Så kan kundene stemme på det huset de liker best.

Gode pepperkakehusbyggere

I år som i fjor var det Eventyrskogen barnehage som vant. De fikk 157 stemmer av totalt 370.

– Det er alltid en hyggelig dag på jobben å dele ut premie til barnehagene. Og i år hadde de ansatte en flott salutt som markerte seieren. Barnehagen hadde også hentet huset tilbake til barnehagen, så barna kunne leke med huset sitt før "riving", forteller markedssjef Bente Kristin Anti.

Hadde spilt inn sang til huset

Anti var imponert over kreativiteten på arbeidet.

– Det som var ekstra spesielt med huset til Eventyrskogen barnehage, var at det hadde en liten lydspiller der barna hadde spilt inn en flott sang på. Den kunne alle høre dersom de trykket på knappen. Det gjorde det veldig flott og stemningsfullt, legger Anti til.

Barnehagestyrer i Eventyrskogen barnehage er Ingvild Gjevre. Barnehagen ligger nær Bruflat sentrum og har fire avdelinger med til sammen 72 plasser.

Les også

Biskopen kom til barnehagebarna

Kommentarer til denne saken