Gå til sidens hovedinnhold

Årets eneste mulighet til å se Staut live er utsolgt

Korona satte en stopper for alle Staut sin konserter i 2020, inkludert det storslagne tiårsjubileet som skulle finne sted på Sentrum Scene 17. oktober. Da ansamlinger med opp til 200 mennesker er tillatt annonserte Staut tidligere i sommer fire intime parkkonserter i bakhagen på Scandic Fagernes. Nå er alle utsolgt.

Fagernes: De fire utsolgte parkkonsertene på Fagernes 14. og 15. august blir det eneste Staut gjør av konserter i 2020.

Sjelden vare

Da konsertplanene til Staut forsvant nærmest over natten måtte de tenke nytt og alternativt. De har spilt mye i Valdres, men med unntak av Rakfiskfestivalen er det sjelden vare at de har spilt på Fagernes. Dette gjorde trolig parkkonsertene ekstra attraktive, og billettene har blitt revet vekk i et høyt tempo. Torsdag forsvant de siste, og alle de fire konsertene er nå utsolgt.

– Det er veldig stas at vi får til dette. Bakhagen på Scandic Fagernes er perfekt for en sånn konsert, og det er nesten rart at vi ikke har tenkt på det før. Konserten blir det eneste vi gjør live i år, og jeg er mildt sagt sprengklar for å møte publikum.

Årets eneste mulighet

Også i år hadde Staut et fullstappet konsertprogram. Sommeren er spesielt travel, og er høysesong for livebandet. I tillegg hadde Staut store planer om en jubileumskonsert på Sentrum Scene den 17. oktober i anledning at de er 10 år siden de slapp sitt første studioalbum. Alt det utgår, og parkkonsertene på Fagernes er den eneste muligheten du har til å se Staut live i 2020.

– Da var alle konsertene utsolgt. Og til dere som ikke har billetter, schnakkas neste år, sier Gaute i et innlegg på Facebook.

Les også

Feirer seg sjøl med fire parkkonserter

Kommentarer til denne saken