FAGERNES: – Det er symptomer/sjukdom hos personer i tilknytning til teaterbesetninga som gjør at Teater Innlandet av smittevernhensyn velger å avlyse kveldens forestilling i kulturhuset etter føre-var-prinsippet, forteller kulturkonsulent i Nord-Aurdal kommune, Lars Isachsen Jemterud, til avisa.

Få forhåndskjøpte billetter

30-40 stykker hadde forhåndskjøpt billett til institusjonsteatrets oppsetning av den gjendikta versjonen av William Shakespeares skuespill om den tidligere tiders brutale romerske eneherskeren.

– Vi ser at vi selger langt færre teaterbilletter nå i koronatider enn det vi vanligvis gjør, konstaterer kulturkonsulenten, som opplyser at de som har kjøpt billett digitalt har blitt kontakt per e-post.

Vet ikke om det blir satt opp igjen

– Har man kjøpt billetten fysisk på servicetorget, må man også gå dit for å få refundert billetten, avslutter Isachsen Jemterud.

Kulturkonsulenten kan på nåværende tidspunkt ikke kan si noe om Teater Innlandets elleville tolkning av «Julius Cæsar» – hvis Aftenposten dom over stykket var følgende: «Maktspill blir ikke morsommere enn dette» – vil bli vist i kulturhuset på Fagernes på et annet tidspunkt.