Beitostølen Helsesportsenter presenterer seg på film

Det er brukerne som forteller historien om Helsesportsenteret på film. Her er Mathea i BHSS Barn

Det er brukerne som forteller historien om Helsesportsenteret på film. Her er Mathea i BHSS Barn Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Beitostølen Helsesportsenter har engasjert valdresregissør Anne Marte Adolfsen til å lage film om senterets unike tilbud.

DEL

Når Beitostølen Helsesportsenter (BHSS) skulle ut for å få fagfolk til å presentere institusjonen gjennom film, gikk de til lokalkjente krefter for å få kvalifisert hjelp. Regissør Anne Marte Adolfsen har sin oppvekst i Vestre Slidre.

– Vi så det som en klar fordel at Anne Marte hadde inngående kjennskap til både Beitostølen og Helsesportsenteret når vi skulle starte opp produksjon av filmer, sier direktør Astrid Nyquist.

Vise fram tilbudet

BHSS ønsker gjennom disse filmene å vise innholdet i sine re-/habiliteringsopphold for aktuelle brukere, foresatte, fagpersoner og andre interesserte. De nye filmene blir publisert på BHSS sine nettsider og vil bli brukt i forbindelse med ambulerende møtevirksomhet, presentasjoner og andre markedsføringstiltak. BHSS har et tilbud til brukere i nesten alle aldre og med alle former for funksjonsnedsettelser. Deres tilbakemeldinger viser at mer enn 95 prosent er veldig tilfreds med oppholdet.

Troverdig

– BHSS har vært opptatt av at de som er mest troverdige til å formidle et opphold på Helsesportsenteret er brukerne selv. Mathea, Andre og Kjetil har alle en hovedrolle i filmene. Vi er svært godt fornøyd med resultatet og måten Adolfsen klarer å formidle det unike ved våre tilbud på, spesielt gjennom det våre brukere viser av mestringsfølelse og evnen våre fagpersoner har til å se muligheter fremfor begrensinger i situasjoner med brukerne, understreker Nyquist.

Her er filmen BHSS Barn

Erfaren regissør

Regissør Anne Marte Adolfsen har solid erfaring med å portrettere mennesker.

Hun har vært regissør og castingansvarlig for den «gullrutevinnende» serien «Valdres Teens» for NRK og regissert serier som «Firestjerners middag» for TV NORGE og dokumentarseriene «Sykehuset» og «En dag i livet» på TV3. I tillegg har hun regissert den «Gullrute»-nominerte serien «Hvem Bryr seg» med Klaus Sonstad på TV2 og har nå regi og manus på den kommende sesongen av «En Kveld Hos Kloppen».

For BHSS har hun laget fem filmer:

BHSS - Hovedfilm

BHSS - Barn

BHSS - Ung voksen

BHSS - Voksen

BHSS - Vinter

For tiden jobber Anne Marte som frilanser i produksjonsselskapet Monster Entertainment, på utviklingsavdelingen. Hun er utdannet journalist og har funnet sin nisje innenfor underholdning og dokumentarsjangeren.

Her er hovedfilmen:


Artikkeltags