Stage Dolls og Return erstatter First Aid Kit i programmet til Beitostølen Live

Stage Dolls erstatter sammen med Return, First Aid Kits avlyste fredagskonsert på Beitostølen live.

Stage Dolls erstatter sammen med Return, First Aid Kits avlyste fredagskonsert på Beitostølen live. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

– Noen ganger smiler sola til deg, og det har den virkelig gjort nå, sier en storfornøyd festivalsjef Atle Dalen i Beitostølen Live. 

DEL

Beitostølen: – Når vi først måtte ut i markedet i all hast, og hente inn et nytt band til fredagen etter at First Aid Kit måtte melde avbud på grunn av sykdom, er det med stor jubel vi kan ønske «Norwegian Rock´n Roll Train» så aldeles hjerteligst tilstede på Beitostølen skistadion fredag 14. juni.

Bakgrunn: First Aid Kit avlyser sommerturné i Europa og USA/Canada, inkludert Beitostølen Live 14.juni

– Griseheldige

– Her var vi griseheldige, for bak denne turnéproduksjonen finner vi ingen ringere enn Stage Dolls og Return. To norske klasse-band med et veldig stort publikum. Stage Dolls ble nettopp innlemmet i «Hall Of Fame» på Rockheim i Trondheim. Dette betyr at det er duket for feststemning av en annen verden og en heidundrende avslutning på fredagskvelden, med mye allsang og jubel, når disse to publikums-bandene skal rocke junikvelden i to hele timer på Beitostølen forteller Dalen.

Return fra Stange i Hedmark med Knut Erik Østgård i spissen, var blant Norges mestselgende band når de herjet som verst. De holder seg til den typiske 80-tallsrocken, med betydelig innslag av såkalte power ballads. Return skal kun gjøre noen utvalgte jobber denne sommeren.

– Når disse to bandene har slått seg sammen og turnerer med Norwegian Rock´n Roll Train, betyr det at vi får litt av en party-fredag på Beitostølen, med sterke band på plakaten. Det nye og spennende LÖV (med Highasakite-medlemmer), vi har Oslo Ess, vi har Ricochets og vi har ikke minst Hellbillies. Vi snakker pop og rock i alle fasonger, og en herlig blanding av band som skal rocke den første historiske Beitostølen Live-dagen, fra en scenerigg Valdres ikke har sett maken til. Så joda, dette blir kanon, og de som ikke har sikret seg billett til fredagen, får denne go´biten rett i fanget nå, sier Atle Dalen.

Return erstatter sammen med Stage Dolls, First Aid Kits avlyste fredagskonsert på Beitostølen live.

Return erstatter sammen med Stage Dolls, First Aid Kits avlyste fredagskonsert på Beitostølen live. Foto:

Artikkeltags