Minor Majority til Beitostølen Live

Minor Majority kommer til Beitostølen Live.

Minor Majority kommer til Beitostølen Live. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Lørdag 15. juni spiller Minor Majority på samme scene som verdensartisten Sting under festivalen Beitostølen Live.

DEL

Beitostølen: Med låter som «Dancing in the Backyard», «Come Back to Me», «(In That) Premature Way», og ikke minst «Supergirl», var Minor Majority med på å definere det første musikalske tiåret i det nye millenniet her til lands. Eller som vokalist Pål Angelskår så kledelig beskjedent sa det i intervju med Norsk på Spotify: «Vi er et ganske stillferdig rockeband som var så heldige å treffe den musikalske tidsånden på begynnelsen av 2000-tallet.»

Nå er de, 11. januar, tilbake med ny musikk - ti år etter seneste albumutgivelse. Det feires med en norgesturné i januar, februar og mars - og krones muligens med å stå på samme scene som Sting 15. juni.

Det var i midten av november at bomben ble sluppet, og den rykende ferske festivalen Beitostølen Live annonserte at de hadde booket artisten Sting til sommeren 2019. I tillegg er det artistens første konsert på verdensturnéen. Nå har det altså dukket opp nok et navn på lista, og det blir tydeligere og tydeligere at Beitostølen Live er et festivalkonsept.

– Minor Majority er ute med nytt album i dag, kanskje det beste i deres karriere. Dette vil definitivt bli en magisk konsertopplevelse i fjellheimen, bedyrer festivalsjef Atle Dalen

Artikkeltags