Beitostølen Live er i forhandlinger med neste års artist

Det ble stor suksess med Sting på Beitostølen. Planene er i gang for neste års Beitostølen Live.

Det ble stor suksess med Sting på Beitostølen. Planene er i gang for neste års Beitostølen Live.

Artikkelen er over 1 år gammel

Dato er satt for neste års Beitostølen Live, som blir fredag og lørdag 12. og 13. juni 2020. Planen er å signere en artist som kan matche Sting.

DEL

-Reaksjonene og tilbakemeldingene vi har fått fra årets festival har vært overveldende, både i mengde og i høye terningkast, så det er veldig moro at både publikum og alle artistene er så jublende fornøyde, for det er på den skalaen det ligger, sier festivalsjef Atle Dalen i en pressemelding.

-I år ble produksjonen ganske hesblesende, noe som er unngåelig første året av en produksjon på dette nivået. Når vi nå allerede er i gang med neste års produksjon, er det både fordi det er viktig og nødvendig med hensyn til både sondering av det internasjonale artistmarkedet, og i neste omgang for booking av de artistene vi ønsker til Beitostølen Live neste år. Nå har vi mye bedre tid på alle plan, til å bygge opp festivalen slik vi ønsker det, sier Atle Dalen.

I forhandlinger

-Vi er i forhandlinger nå, og har vært det den siste uka, med artistnavnet som skal matche STING for 2020. Dette kommer vi nærmere tilbake til etterhvert. Det vi kan bekrefte, er det vi tidligere har sagt, at grunnkonseptet med Beitostølen Live bygger på minst én stor verdensartist, og slik blir det. Så legger vi opp til to solide dager, med store artister både fredag og lørdag. Med ett år fram i tid har vi langt bedre forutsetninger for å rigge to festivaldager med skikkelig trøkk, enn tilfellet var med årets festival, sier festivalsjef Atle Dalen.


Artikkeltags