Gå til sidens hovedinnhold

Ove Vestheim holder foredrag om livskrise

Artikkelen er over 3 år gammel

Ove Vestheim kommer til Beitostølen 21. april for å fortelle om hvordan en fysisk eller psykisk knekk kan brukes til å se framover. Vestheim var selv involvert i ei alvorlig bilulykke for litt over ti år siden på E16 før Bergen.

Beitostølen/Bergen: Ove Vestheim kommer fra Valdres, men er nå bosatt i Bergen.

Vestheim har ei sterk historie å dele om det å leve med å takle alvorlig angst og depresjon etter kriser i sitt eget liv. Han formidler sin historie som han kaller «steg for steg». Vestheim arbeider i dag som erfaringskonsulent ved Bjørgvin DPS.

Bakgrunnen for foredraget, er at Vestheim mistet sin 19-årige sønn, Andreas, i en bilulykke i 2007. På veg heim fra begravelsen ble bilen han, ekskona og Andreas sine to halvsøsken kjørte i, påkjørt av en trailer. Etter mange operasjoner ble Vestheim vekket opp fra koma til et liv med store smerter, både fysisk og psykisk.

– Beitostølen helsesportsenter var viktig for meg, og jeg var så heldig å få være der på opptrening i flere runder i 2008. Siden holdt jeg et foredrag, der pengene utelukkende gikk til helsesportsenteret og til det beste for brukerne der. Det vil jeg også gjøre denne gang, sier Vestheim til avisa Valdres.

Vestheim ser gleden med livet og aksepterer at livet er slik som det er nå.

Kommentarer til denne saken