I år jazzer Ostefestivalen opp med flere konserter

Ostefestivalen arrangeres for 3. gang i år.

Ostefestivalen arrangeres for 3. gang i år. Foto:

Til helgen arrangeres den 3. Ostefestivalen på Beitostølen. Arrangør av Norsk Ostefestival er Beitostølen Resort, Barcraft Beitostølen, Nørrestogo/Olestøl, Norsk Gardost og Beitostølen Fjelljazz.

DEL

BEITOSTØLEN: Festivalen starter opp fredag kveld med jazzkonsert med Gosen Gla’Jazz med Magni Hveem i Lidar Kyrkje. På dagtid under ostemessa spiller de fra egen scene i festivalområdet. Gruppas musikk er tradjazz i New Orleans-stil.

Lørdag stiller over 10 osteprodusenter ut sine produkter i sentrum av Beitostølen. Katharina Sparstad vil holde et foredrag på Liastølen med tittelen «Mjølk – det kvite gull fra fjellet»

Søndag avsluttes den årlige ostefestivalen med Stølskonsert og Ostetall’ik på Olestøl hos Kathrin og Thomas Aslaksby. Her vil man oppleve «UNG folkemusikk med spreke LAUS spark» Åpning med Eli Marit Fuglesteg og sangen om Oletjenn.

– Festivalen har hatt bra fremmøte hvert år fra bygdefolk og hyttegjester og andre tilreisende. Denne helgen er det nesten ikke en seng å oppdrive, så Ostefestivalen er absolutt en festival som er kommet for å bli, forteller Terje Steinsrud.

Artikkeltags