Variert påskeprogram på Beitostølen skal bringe folk til fjells

Det blir et variert påskeprogram for den som velger å bruke påska i Valdres, og på Beitostølen blir det alt fra gudstjenester til trubadur, trugetur, påskequiz, klovner, snørafting og mye, mye mer. alpinbakken.

DEL

Beitostølen: Det skal bli mye moro, for påskeprogrammet inneholder noe for enhver smak og enhver alder. Det blir kino i Beitohallen, isfiske, snøscooterkjøring for barn, kunstutstilling, skiskole, trylleskole, Ole Paus og alpinmestermøte. Evigunge Atle Hovi tilbyr weekendopphold på hotell for kroner én, dersom du tukter ham i parallellslalåm. I tillegg får alle barn under ti år som kjører fortere på ski enn Atles datter Emma (9), et kinderegg.

Mikael Persbrandt og Ari Behn

Barna kan male påskeegg med fjellprest Eli Vatn, og det blir rumperally-konkurranse, Stand up, kjelkeaking og yoga.

Trylleskolen er for barn mellom fem og 12 år, og det er magikeren Clausini som står for den. Påskeutstillinga i Beitohallen med Mikael Persbrandt, Espen Eiborg, Eldar Parr og Ari Behn kan besøkes flere dager, og hvis man ikke liker kunst, er det mulig å prøve airboard i skibakken.

Pop Quiz direkte fra Beitostølen

Det kommer klovner, og det blir konsert med bandet Måndag i Jegersalen på Bergo Hotel. Randonnée med Beito Aktiv, der du kan lære det mest grunnleggende for å gå på topptur, er noe av det mest utfordrende du kan delta på i påska. Finn Bjelke og Radio Vinyl sender Pop Quiz live for 1. gang, fra Radisson Blu Beitostølen påskeaften. Samme dag blir det naturligvis kostymerenn i barneskibakken,, og pianoentertainer Lars-Thomas underholder i Jegersalen på Bergo.

Artikkeltags