– I dag var diesel og bensin mellom 2 og 3 kroner under Valdres og det skyldes ikke fraktkostnader

- Hallingby og Nes har stort sett konkurransedyktige priser så er man prisbevisst, så fyll der, uttaler Håkon Glomsaker.

- Hallingby og Nes har stort sett konkurransedyktige priser så er man prisbevisst, så fyll der, uttaler Håkon Glomsaker. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

Utflytta aurdøl Håkon Glomsaker pendler ofte mellom Oslo og Valdres. Nå er han pensjonist, men var tidligere direktør for samfunnskontakt i NAF. Han reagerer på at drivstoffprisene i Valdres til tider ligger to–tre kroner over Oslo-nivået. Avisa Valdres tok en telefon til Glomsaker.

– Det er ikke et unntak

– Jeg pendler ofte mellom Osloområdet og Valdres. Det er ikke unntak fra at drivstoffet i Valdres alltid er dyrest og på Fagernes vanligvis på øret likt. Drivstoffprisen varierer og på onsdag var det minst dyrt i Drammen når jeg kjørte strekningen nevnt over. I dag fredag 18. var dieselen 13.59 i Moss og bensin kostet 14.59, mellom 2 og 3 kroner under Valdres og det skyldes ikke fraktkostnader, kommenterer Glomsaker på nettsida til avisa Valdres.

– Vær prisbevisst

– Hallingby og Nes har stort sett konkurransedyktige priser, så er man prisbevisst, så fyll der. At det jevner seg ut over tid med Fagernespriser er tøv, men å alltid skyte på oljeselskapene blir feil idet staten graver til seg brorparten av literprisen, dessverre. Mitt råd er enkelt, fyll opp tanken der prisen er minst dyr, hver gang, legger Glomsaker til.

Saka Glomsaker kommenterte, var denne:


Artikkeltags