VALDRES: – Det har blitt registrert to positive smittetilfeller av covid-19 i Nord-Aurdal. Hvorav den ene smittede har vært på Trollrock og Tasty House i helgen, forteller Tveiten.

Personen var på Trollrock både fredag og lørdag, og oppholdt seg i kohort 1.

– Denne personen var til stede på Trollrock fra innslipp, til arrangementet var ferdig på kvelden både på fredag og lørdag, sier Tveiten.

Denne smittede var også på Tasty House på Fagernes både fredag og lørdag, fra perioden fra 23.00 til 02.00.

– De som var i kohort 1 på Trollrock, altså gruppa som satt nærmest rådhuset, eller på Tasty House i perioden fra 23 på kvelden til 02.00 på natta, bes derfor om å være ekstra oppmerksomme på koronasymptomer, sier Tveiten.

Tveiten understreker at Trollrock ble gjennomført med godt hensyn til smittevern; arrangementet var ute og det var delt inn i ulike kohorter.

– Min oppfordring er derfor at dersom noen skulle kjenne på luftveissymptomer, bes de om å ta kontakt med helsevesenet i sine respektive kommuner, sier Tveiten. Man er ikke i karantene fordi man var på Trollrock eller Tasty House, men dersom man kjenner på symptomer bes man om å ta kontakt med smitteteamet i sin kommune, eller kommunen man oppholder seg i.

På Trollrock sin facebookside kan man lese at vedkommende som er smittet var en vekter under arrangementet. Vedkommende var i kohort 1 både på fredag og lørdag.