Dokka: I rallycross stilte Alexander Hauglid med Opel, Marius Nerli med Volvo 242 og Jon Grønbekk med Ford Escort tilhørende Espen Kolstadbråten. Totalt 14 startet.

Hauglid fikk 15 poeng for de tre første heatene og endte på en 8. plass totalt.

Nerli hadde en overlegen ledelse de to første heatene, og det var ikke før i tredje heat det ble litt motstand for gutten fra Bagn. Nerli hadde 27 poeng de tre første heatene og gikk direkte til finalen. Han kom på en 3. plass totalt.

Grønbekk fikk 8 poeng totalt og endte på en 12. plass.

Bilcross

I bilcross stilte Daniel Henriksen med Ascona, Tor Einar Bråten med Volvo - og Einar Fløgum og Frode Henriksen som begge er fra dalføret med kjører for NMK Fluberg.

Einar Fløgum, bosatt i Etnedal, hanket inn 1. plassen på Dokka i helga. Han hadde 30 poeng etter de tre første heatene og gikk direkte til en A-finale.

Daniel Henriksen hadde 24 poeng etter de tre første heatene og gikk direkte til en B-finale - og havnet på en 9. plass totalt.

Bråten kom på en 28. plass totalt, og Frode Henriksen på en 31. plass totalt.

Totalt 51 startet i bilcross senior.

Bilcross junior

Det var bare en som stilte fra Valdres i bilcross junior, nemlig Henning Strand i en Ford. Strand hadde 19 poeng totalt og gikk direkte til en B-finale. Det ble 7 plass. totalt av 19 startende juniorer. Strand kvalifiserte seg til landsfinalen for juniorer.