Gå til sidens hovedinnhold

Bumper Boats for ungene

Artikkelen er over 5 år gammel

Atle Hovi er blitt skipsreder.

Beitostølen Resort har høyt fokus på innovasjonsutvikling, og er eneste alpinanlegg i Norge med omfattende drift også sommertid, med egen sommerpark som åpner i morgen, lørdag. Nyhet i år er “Bumper Boats”, små miljøvennlige båter som går på batteri med elektrisk motor og propell. -Vi har større og større trafikk både vinter- og sommertid, og dette er type aktiviteter som øker Beitostølens attraksjonskraft, sier direktør Atle Hovi i Beitostølen Resort.

Beitostølen er først ut i Norge med attraksjonen "Bumper Boats". Den amerikanske produsenten opplyser er det kun er ett slikt anlegg i Danmark fra før av i Norden. 

Bassenget som båtene kjører rundt i er på 8x8 meter med 35 cm dybde. -Dette er et tilbud til barnefamiliene og barn helt ned i 1,5 års-alderen kan kjøre de små båtene. Vi har 4 båter for de minste, fra 1,5 og opp til 7 år, og så har vi 2 båter for barn 7-12 år, sier Atle Hovi, og legger til at nye aktiviteter som dette også genererer nye arbeidsplasser på Beitostølen. Bumper Boats vil bli betjent av en person som sørger for sikkerhet og organisering av av- og påstigning og start av båtene. 

Venter 6000 båtturer

Innovasjon Norge er en offensiv samarbeidspartner for Beitostølen Resort, som gjør det mulig å utvikle og investere i nye attrkasjoner som dette. Atle Hovi & co venter rundt 6.000 små Bumper Boats-kapteiner ombord i løpet av sommeren, i tillegg til besøkende i de andre aktivitetene i sommerparken, med både bilbane som går ned alpinbakken, bob-banen som også starter på toppen av anlegget, med mer.

Ringvirkninger

-Vi er ganske sikre på at årets nye aktivitetstilbud vil gi ringvirkninger også for våre øvrige aktiviteter i sommerparken, som i det store bildet også generere verdiskapning for hele næringa på Beitostølen, helt enkelt fordi aktivitet avler aktivitet, for alle. Med Bumper Boats har sommerparken i alpinanlegget totalt 9 aktiviteter, som betyr at Beitostølen forsterker sin posisjon i markedet som Norges store helårsdestinasjon i fjellet, sier Atle Hovi; nå også som skipsreder for Norges minste rederi, klar for stabelavløpning i sommerparken i dag.

Kommentarer til denne saken