Kaster seg inn i jula

VCK WildCats hadde nylig juleshow for familier og venner i gymsalen på Valdres Videregående Skole.

VCK WildCats hadde nylig juleshow for familier og venner i gymsalen på Valdres Videregående Skole. Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

2. desember holdt VCK WildCats sitt årlige juleshow for familier og venner i gymsalen på Valdres Videregående Skole. Store og små hadde øvd inn flere rutiner, og publikum ble mektig imponert.

DEL

VALDRES: Hvert år holder VCK WildCats et juleshow. Som seg hør og bør er det både loddtrekning og kaker, og i tillegg samler de inn gaver til vanskeligstilte som leveres videre til Scandic Hotel. Styret benyttet også anledningen til varmt å takke sine sponsorer og bidragsytere, slik at de har mulighet til å gi barna tilbudet om cheerleading i Valdres.

Høye ambisjoner

Den yngste gruppa, PeeWee, åpnet showet. Uten å nøle løp de ut på mattene og viste tydelig at de koste seg. Siste trening før showet hadde fem av jentene bestemt seg for å lage en rutine på egenhånd som de fremførte med bravur.

Juniorene og seniorene fulgte etter, for første gang med en rutine sammen. Før pausen fikk vi se sju år gamle Mathilde i en rutine med tre av seniorene. Hun utførte stunts i senior-klasse, og kunne avsløre at hun har som mål å bli Norges beste flyer.

Spennende pause for barna

I pausen fikk barna blant publikum prøve seg litt på matta. Noen dristet seg til og med til prøve seg som flyer, altså at de blir løftet opp og står på hendene til tre eller fire andre utøvere som kalles base.

Juniorene og seniorene opptrådte for første gang med en rutine sammen.

Juniorene og seniorene opptrådte for første gang med en rutine sammen. Foto:


Julenissen var dessverre opptatt på annet hold, men Anna Høstland trådte til som vikar og delte ut gaver til trenere og styre, og godteri til alle barna i salen.

Praten gikk blant de fremmøtte, og det er ikke tvil om at alle som ser VCK WildCats i aksjon blir målløse av beundring. For mange er slike show det første møtet med norsk cheerleading.

Juniorgruppa i VCK WildC.ats .

Juniorgruppa i VCK WildC.ats . Foto:

Krevende og tøff sport

Noen har kanskje sett amerikanske high-school filmer der utøverne heier på skolens fotballag, men ikke desto mindre er og blir cheerleading en krevende og tøff sport med høyt energinivå, og som publikum er det vanskelig unngå å bli dratt inn i gleden de viser. Man kan med trygghet si at utøverne i VCK WildCats bokstavelig talt kaster seg inn i jula etter dette showet!

Seniorgruppa i VCK WildCats.

Seniorgruppa i VCK WildCats. Foto:

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken