Imperiet slår tilbake

Av
Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

LeserbrevOverskriften er hentet fra Star Wars, men kunne like gjerne vært fra Valdres. Etter at Avisa Valdres fortjenestefullt har avdekket rot, tull, rolleblanding og manglende profesjonalitet i styring og kontroll av kommunene, får de nå massiv kritikk i en koordinert aksjon fra representanter for flere partier og kommuner.

"Vi som kjenner saken kjenner oss ikke igjen" sier de. Hva da med oss som ikke kjenner saken? Hva med oss som ikke er "innafor" og har møter mellom de protokollerte møtene? Hva har dere gjort for å opplyse oss? Og hva har dere gjort for å imøtegå oppslagene i avisa på sak?

Utrolig nok har avisa tatt selvkritikk på at det har vært for mange oppslag. Jeg har lest alle, og jeg har ikke èn gang tenkt at denne artikkelen ikke burde vært skrevet. Dette imperiet av styrer, utvalg og sekretariater liker ikke å bli sett i korta, og de vil helst ha en revisjon som også er "innafor". Jeg vet ikke om det er noen vits å stemme ved neste kommunevalg, men jeg kommer til å fornye abonnementet på Avisa Valdres.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags