Kremtoppene i Valdres 2018

Spåtind: Med i årets turkarusell og en av kremtoppene i 2018,

Spåtind: Med i årets turkarusell og en av kremtoppene i 2018, Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Turkaruseller blir i år også, melder DNT Valdres.

DEL

Valdres: De har valgt ut 12 enkle turmål som er lokalisert i alle de ulike valdreskommune. Klarer du å besøke alle i løpet av barmarks sesongen 2018?

I tillegg til turer, vil de som greier 10 av 12 for voksne, og 5 topper for barn under 16 år få en kopp som et synlig bevis. Alle kassene skal være oppe fra 17. juni til 7. oktober. På nettsiden www.dntvaldres.no vil du kunne lese mer om hvordan du kommer deg til hver enkelt topp.

Årets topper

Toppene i år er Bitihødn, Bjødalskampen, Bjørgovarden, Goaren, Gravolskampen, Grønsennknippa, Hugakøllen, Makalausfjellet, Rundemellen, Skarvemellen, Spåtind og Varhovdtinden.

Registrere og få premie

Det vil ligge en registreringsbok i alle postkassene, men for premie må man sende inn eller levere registreringene sine. I år kan det gjøres på tre ulike måter:

  • Sende etter epost med dato, reg.nummer i bok, navn og evt. medlemsnummer i DNT Valdres til kremtopper@dntvaldres.no
  • Registrere bestigningene på et kort som finnes i postkassene på hver topp, samt. turistkontorene på Fagernes og Beitostølen. Kan også lastes ned fra dntvaldres.no. Senes pr. post eller epost.
  • Man kan også registreres elektronisk via DNT turapp som lastes ned fra AppStore eller Google Play Butikk. Den heter DNT SjekkUT.

Artikkeltags