Gå til sidens hovedinnhold

Politiet tause om det mistenkelige dødsfallet på Fagernes

Artikkelen er over 3 år gammel

Ambulanse ble tilkalt etter funn av livløs person i en bolig på Fagernes søndag formiddag. Ambulansen valgte så å tilkalle politi.

Fagernes: Politiet fikk melding om den døde personen klokken 09:31 søndag formiddag, og betegner dødsfallet som mistenkelig. Politiet ønsket ikke å kommentere noe rundt den avdøde eller forholdene rundt søndag. Når avisa kontakter politiet på Fagernes mandag formiddag, blir vi henvist til pressemeldinger sendt ut søndag.

Der ble det opplyst at politiet hadde gjennomført vitneavhør og foretatt undersøkelser på stedet for å kartlegge hva som har skjedd. Politiet hadde i løpet av søndagen vært i kontakt med de pårørende. Kommunens kriseteam var varslet og bistår de pårørende.

Den avdøde er sendt til obduksjon. Politiet vil avvente med å kommentere dødsårsak inntil foreløpig obduksjonsrapport foreligger. Politiet ville mandag fortsette med arbeidet for å få klarhet i hva som har skjedd, og vil blant annet fortsette med avhør av vitner. Politiet ønsket ikke å kommentere forhold knyttet til personen som er funnet og kunne ikke gi ytterligere opplysninger i saken søndag.

– Vi vil nå prioritere å få oversikt over situasjonen som har inntruffet før ytterligere informasjon kan gis, sa operasjonssleder Tom Eirik Midthaug i Innlandet politidistrikt til avisa Valdres søndag ettermiddag. Ansvaret for videre informasjon er nå overført til lensmannskontoret på Fagernes.

Avisa Valdres har snakket med rådmann Kristian Damstuen i Nord-Aurdal kommune. Han bekrefter at kommunens kriseteam ble satt i beredskap søndag, og at dette fungerte i henhold til oppsatte planer.

Saken oppdateres.