Er du i rett alder er dette midt i blinken akkurat i år

Friluftsskole: I fjor var friluftsskolen meget populær, og barna storkoste seg i fjellheimen.

Friluftsskole: I fjor var friluftsskolen meget populær, og barna storkoste seg i fjellheimen. Foto:

Tirsdag 4. – 6. august kan du som går på 4. til 7. trinn ved Etnedal skule bli med på et spennende ferietilbud med ulike friluftsaktiviteter til fjells. Arrangører er Etnedal skule, flyktningtjenesten, Etnedal frivilligsentral og Etnedal Aktiv, i samarbeid med Valdres friluftsråd.

DEL

Etnedal: Det legges opp til en rekke aktiviteter på friluftsskolen, blant annet ridning, kano og leirplassaktiviteter, men det vil komme et mer detaljert program etter hvert, opplyser Etnedal kommune på sine heimesider.

20 plasser

Tilbudet gjelder for elever i 4.–7. klasse våren 2020, og leiren skal holdes på Åset ved Elveseter, som er langs vegen mot Lenningen. Det tilbys overnatting i telt eller lavvo, men dette er frivillig.

Tilbudet er gratis, og det er mat inkludert. Arrangøren tilbyr så vel skyss tur/retur som diverse utlån av utstyr, som kan lånes i BUA Etnedal ved behov. Arrangørene har 20 tilgjengelige plasser.

Oppdaterte smittevernråd vil naturligvis bli praktisert. Det opplyses at alle må være friske, og det bes om at man sender inn søknadsskjema innen 5. juni:

Det gjøres på E-post til anneli.s.fauske@etnedal.kommune.no eller per. post til Etnedal skule, ved Anneli S. Fauske, Espelibygde 566, 2890 Etnedal.

Kjenner du disse?

De voksne som deltar på friluftsskolen er Marte Evensen, Kari Skogstad, Jon Inge Huset, Anneli Scheldt Fauske og Wendy Kroksjø.

Etnedal Røde Kors, Turlaget, Jeger og Fisk og Fridom Ungdomslag bidrar også.

Arrangementet vurderes fortløpende, med tanke på smittesituasjonen, og endringer kan måtte påregnes, står det å lese i innbydelsen. Du kan finne mer info og egnet søknadsskjema på Etnedal kommunes heimesider her.

Artikkeltags