Gå til sidens hovedinnhold

Er du på hytta i grenseland mot Vågå ber politiet deg om å sjekke skjul og uthus

Politiet innlandet ber nå hytteeiere sjekke eiendommen sin som et ledd i søket etter den savna Emil Magnus Edvardsson, som pågår for fullt i området rundt Gråhøe/Heidal.

Vågå: Politiet ber nå hytteeiere som er på fritidseiendommen sin i helga om å sjekke uthus, anneks og eiendommen sin. Edvardsson bruker til vanlig stemningsstabiliserende medisiner, som han nå ikke har tilgang på. Han kan derfor framstå som redd og kan forsøke å gjemme seg.

Politiet ønsker at hytteeiere i fjellregionen i Gudbrandsdalen og over mot valdresgrensa tar en ekstra sjekk på eiendommen sin i helga. Personer som kan ha sett den savna eller har opplysninger i saka bes ta kontakt på tlf. 62 53 90 00 eller 02800.

Edvardsson er savnet siden tirsdag kveld da han gikk tur til fjelltoppen Gråhøe i Vågå kommune. Politiet får bistand fra Norske redningshunder, Norsk Folkehjelp, Røde Kors, Sivilforsvaret, Heimevernet og Innlandet droneberedskap i søket etter den savna.

Søket etter den savna vil fortsette gjennom helga.

Beskrivelse av den savna:

Edvardsson er omtrent 178 centimeter høg, slank og brunt hår. Han er iført oransje shorts, hvit mønstret T-skjorte og mulig caps, samt Nike joggesko. Han har muligens en blå/turkis behandlingsteip på det ene kneet. Savna er i god fysisk form og kan ta seg langt.

Kommentarer til denne saken