Gå til sidens hovedinnhold

Etnedal kommune: Sju ansatte og alle barn på «Askeladden» i karantene fram til torsdag. Strenge tiltak med delvis stengt barnehage også til uka

Artikkelen er over 1 år gammel

Etnedal kommune oppdaterte på nettsidene sine fredag om koronasmitten som rammet Eventyrskogen barnehage i uka som gikk. Det ble da iverksatt en rekke tiltak. Fortsatt er sju av kommunens ansatte i karantene, men også alle barna på avdelinga «Askeladden» i Eventyrskogen barnehage.

Bruflat: Etnedal kommune opplyser at det er gjennomført testing av 23 personer onsdag og torsdag i uka som gikk, etter at smitten i Eventyrskogen barnehage ble oppdaget. Videre så ble det gjennomført ytterligere 14 tester fredag og det er forventet svar på testene i løpet av helga.

Kommunen opplyser også at det resultatet av testene er avgjørende for kriseledelsens videre vurderinger.

Barnehagen holdes stengt

«Med bakgrunn i situasjonen slik vi kjenner den nå, gjelder følgende fra mandag 23.11:

– Avdeling Askeladden i Eventyrskogen barnehage holdes stengt uke 48, med bakgrunn i at alle barn i denne avdelinga er i karantene fram t.o.m. torsdag 26.11.

– Øvrige tre avdelinger i barnehagen planlegges åpnet fra tirsdag 24.11. Det er etablert dialog med foresatte knyttet til dette. Informasjon om omsorgsplasser er gitt til foresatte.

– Tilbudet om heimeundervisning til elever ved barnetrinnet ved Etnedal skule som har kontaktpunkter til avdeling Askeladden i Eventyrskogen barnehage videreføres uke 48.

Les også

Rask handling i Etnedal da koronaalarmen gikk – brukte sosiale medier for alt det er verdt

– Stenging av kommunehuset og biblioteket videreføres ut uke 48. Besøkende må kontakte servicekontoret via telefon for avklaring.

– Stenging av Etnedalshallen fram til 1. desember opprettholdes. Dette gjelder også ungdomsklubben.

– Kulturskolen gjennomfører digital undervisning fram til 1. desember.

– Vi oppfordrer til at alle fritidsaktiviteter avlyses fram til 1. desember.

– Koronatelefonen (telefonnummer 4825 7261) for koronarelaterte helsespørsmål er åpen mandag-torsdag kl. 08.00-20.00, fredag 08.00-18.00 og lørdag-søndag 10.00-18.00.»

Les også

Uklar situasjon i Etnedal – vet ikke om barnehagen åpnes mandag

Les også

Eventyrskogen barnehage stenges ut uka, kommunen oppfordrer til at alle fritidsaktiviteter avlyses fram til 1. desember

Kommentarer til denne saken