Fagernes Camping har fått internasjonal miljøsertifisering

Fagernes Camping

Fagernes Camping Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Fagernes Camping AS har oppnådd den internasjonalt anerkjente miljøsertifiseringen Green Key.

DEL

Fagernes: Fagernes Camping er tildelt Green Key miljøsertifisering. Green Key er en internasjonal miljøsertifiseringsordning og anerkjent miljøledelsessystem for overnattings- og turistvirksomheter, og finnes i over 50 land rundt om i verden.

– For oss på Fagernes Camping innebærer dette at vi jobber aktivt med miljø og bærekraft, blant annet med å oppfylle omfattende kriterier fra Green Key. Eksempler på dette er tiltak for å redusere vann og energiforbruket, vi kildesorterer avfallet og benytter oss av miljømerkede produkter så langt det er mulig. Som gjest hos oss bidrar du til å ta vare på miljøet, uten at dette går på bekostning av opplevelsen eller komforten din under oppholdet. Vi er svært glade for å nå kunne kalle oss, som første bedrift i Valdres, en Green Key miljøsertifisert bedrift, sier daglig leder Kaja Funder Idstad i en pressemelding.

FEE Norway lanserte ved årsskiftet 2014/2015 Green Key programmet i Norge. Allerede har en stor hotellkjede, Radisson, en del mindre overnattingssteder og en rekke campingplasser over hele landet blitt sertifisert med Green Key.

Artikkeltags