Kirsten klarer ikke å gå forbi søppel

Kirsten Møller rydder opp i Fagernes når hun er ute og rusler.

Kirsten Møller rydder opp i Fagernes når hun er ute og rusler.

Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

Kirsten Møller bor sentralt i Fagernes. Når hun er ute og spaserer med rullatoren i vårværet klarer hun ikke å gå i rett linje til butikken eller hvor hun nå har bestemt seg for å legge turen. Hun svinger bortom plast og rusk og rask og tar det med seg til nærmeste søppelkasse. Vi møtte henne onsdag morgen på vei mot Coop. Og med et stort plastflak i hånden. De fleste andre hadde gått forbi, ikke Kirsten.

-Jeg synes det er så stygt å se på. Jeg skulle ønske folk sluttet å kaste fra seg søppel på denne måten. Det re den enkeltes ansvar å sørge for at avfall havner der det hører hjemme, sier damen som ikke har så veldig lyst til å komme i avisen. Men som lar seg overtale fordi hun jo har sterke følelser for et vakrere og renere Fagernes.

-Jeg er også ganske oppgitt over hundeeiere som ser hunden gjøre fra seg uten å plukke opp hundeskitten og få den i en søppelkasse. Det burde da koste veldig lite. Nå som snøen går blir det veldig tydelig hva hundene har lagt fra seg i løpet av vinteren, sier Kirsten.

Artikkeltags