Få med deg Sting - gratis... - Dette blir en gedigen folkefest!

Sjef: Marte Henriksen Bollum er frivilligsjef under Beitostølen Live. Hun ber folk som ønsker å jobbe melde seg på festivalens hjemmesider.

Sjef: Marte Henriksen Bollum er frivilligsjef under Beitostølen Live. Hun ber folk som ønsker å jobbe melde seg på festivalens hjemmesider.

Artikkelen er over 1 år gammel

- Ønsker du en opplevelse for livet - gå inn på hjemmesiden og meld deg som frivillig, oppfordrer frivilligsjef for Beitostølen Live, Marte Henriksen Bollum.

DEL

Marte forteller at de frivillige under Beitostølen Live får sove inne på sovesal, de får mat og konserter, alt gratis. De blir med på moroa og får en opplevelse for livet.

Erfaring for livet

- Jeg synes det er helt nydelig at Atle Dalen starter opp enda et kulturarrangement på Beitostølen. Vi er et godt team som jobber, slik at dette blir gøy. Jeg sa ja til å være frivilligsjef, fordi jeg gjerne vil gi folk en mulighet til å få erfaring som frivillig. Vi trenger folk i alle aldre, pensjonister og ungdommer. Å jobbe på festival er en opplevelse for livet, og det er fint å kunne ha på cv-en. Jeg skriver gjerne ut personlige attester til de som ønsker det- etter at jobben er gjort. sier Marte som har lang erfaring med å arbeide som frivilligsjef, blant annet under Trollrock

Trenger 200

Hun forteller at festivalen trenger frivillige til 10-15 ulike felt. Det begynner å fylles opp på noen områder. Det som gjenstår er særlig folk til opprigging og nedrigging, bar og ordensvakter. De som ønsker å bidra kan gå inn på hjemmesiden til Beitostølen Live og melde seg på, Beitostolenlive/frivillig. Du kan også sende mail til frivillig@beitostolenlive.no.

Stor folkefest

- Jeg har en veldig god magefølelse, og jeg tror jeg står stødig etter at det hele er over, og at jeg da sitte igjen med en fantastisk opplevelse. Sting på Beitostølen må bli magisk. Det begynner folk å forstå. Det er mange fra Oslo som reiser til Beitostølen og som har leid seg hytte - for å få med seg begivenheten. Dette blir en stor folkefest, sier Marte Henriksen Bollum.


Artikkeltags