Valdres er vertskap for Fjellkonferansen

Hilde Tveiten Døvre, Henning Wangsnes og Karianne Borchgrevink håper å se mange fra Valdres på konferansen.

Hilde Tveiten Døvre, Henning Wangsnes og Karianne Borchgrevink håper å se mange fra Valdres på konferansen.

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Det skal handle om mat, opplevelser og utvikling i fjellet når Fjellnettverket, sammen med Valdres Næringshage og Valdres Natur- og Kulturpark, inviterer til konferanse 28. – 29. mai.

DEL

Slagordet for konferansen, «Reason to go», har mange fasetter. Fjellkonferansen ønsker å samle folk som vil se inn i krystallkula og søke svar sammen på Scandic Valdres.

-Hvordan skal vi lokke flere folk til å besøke og feriere i fjellområdene fremover? Hvilke muligheter ligger i digitale medier og hvilke næringer bør vi satse på? Disse og mange andre spørsmål skal vi prøve å få besvart, og det kommer en rekke kompetente folk for å finne svarene sammen med alle påmeldte, forteller Hilde Tveiten Døvre i Valdres Næringshage.

Lunsj til lunsj

Et intenst og spennende døgn starter kl 11:30 torsdag 28. mai og noe av det du kan få med deg er Bente Holm fra Innovasjon Norge som forteller om fremtidens reise- og matvarer. Daglig leder i Hanen, Bernt Bucher Johannessen, vil forklare hvordan de jobber godt for å skape unike opplevelser for turistene, og sjef for Snapchat Norge, Steffen Rabben fra Fagernes, kommer med gode råd rundt effektiv markedsføring i sosiale medier.


Sosial ramme

Foreløpig er de fleste påmeldte fra andre fjellområder enn Valdres, men påmeldingsfristen går først ut tirsdag 15. mai. Arrangørene håper å få se flere lokale krefter i salen som ønsker å være med på å gjøre Valdres til en levende og livskraftig bygd i årene fremover. -Konferansen har, i tillegg til viktig faglig påfyll, en sosial ramme som gjør at erfaringer og gode idéer kan utveksles mellom aktørene i fjellområdene.

Vi skal helgrille gris fra Stølsvidda og fokusere mye på lokalmat. Det blir også tett med kulturelle innslag av blant andre Ragnhild Hemsing og Gaute Lein Ausrtød og Ørnulf Juvkam Dyve fra Staut. Dette blir ikke en stillesittende og tørr konferanse, men en inkluderende og lærerik happening, forteller Karianne Borchgrevink fra Valdres Næringshage.

Fullt program og påmeldingsinfo finner du på Fjellnettverket sine nettsider

Artikkeltags