Gå til sidens hovedinnhold

Flere smittetilfeller – stenger frivilligsentralen

Nord-Aurdal Frivilligsentral holdes stengt for aktivitet fram til mandag som følge av det pågående smitteutbruddet i kommunen.

NORD-AURDAL: Det er onsdag registrert to nye smittetilfeller i Nord-Aurdal. Det innebærer at det til sammen er 52 bekrefta smitta i utbruddet som nå pågår.

Les også

Har passert 50 smittetilfeller på 10 dager

Avlyste for unge først

Kommunen henstilte mandag om at alle organiserte innendørsaktiviteter for barn og unge til og med 10. klasse i Nord-Aurdal skulle avlyses til og med mandag 15. november.

Nå stenges også Nord-Aurdal Frivilligsentral fram til mandag.

Les også

Smitten øker i Nord-Aurdal. Nå må enkelte aktiviteter avlyses

Retter tiltak mot grupper og områder

«Kommunen retter sine tiltak inn mot grupper eller områder med kjent risiko for smittespredning. Nord-Aurdal Frivilligsentral holdes stengt for aktivitet til og med mandag 15. november, som en konsekvens av dette», opplyser ordfører Knut Arne Fjelltun i ei pressemelding onsdag ettermiddag.

Les også

Påvist koronasmitte hos Frivilligsentralen i Nord-Aurdal. Var med på «Aktive Seniorer»

Ble ikke stengt sist

Det ble 3. november påvist et smittetilfelle blant deltakerne på Aktive Seniorer dagen i forvegen.

Da ble ikke Frivilligsentralen stengt, og det ble opplyst om at deltakere, lag og foreninger sjøl beslutta om man vil revurdere de oppsatte aktivitetene, men nå stenges den altså.

Les også

Smittetallene fortsetter å stige – kommuneoverlegen holder roen

Siste dag med testing torsdag

«Det er ingen flere registrert smittet knyttet til barne- og ungdomsskolen. Noen elever gjennomfører siste dag med testing i morgen, torsdag. Dersom det ikke blir påvist ytterligere smitte ved skolene, vil driften være tilbake til normalen, og aktiviteter for barn og unge åpne igjen fra tirsdag 16. november», opplyser ordføreren videre i pressemeldinga.

Les også

Disse tiltakene gjelder i Valdres-kommunene nå

Kommentarer til denne saken