Fagernes leder G16-elite i Indre Østland etter to strake seiere

Mål: Israil Edilsultanov "Izzy" i aksjon, mens Abdullah Alshaban (t.v.) følger med.  Abdullah scoret tre, mens Izzy scoret ett mål.

Mål: Israil Edilsultanov "Izzy" i aksjon, mens Abdullah Alshaban (t.v.) følger med. Abdullah scoret tre, mens Izzy scoret ett mål. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Høstsesongen har begynt godt for Fagernes G16, med seier heime mot Hamkam 2 med sifrene 4-0 og Elverum på søndag med 5-3. Dermed leder guttene tabellen, før de møter Vind på bortebane onsdag.

DEL

Gjensidigebanen, Blåbærmyra: Det var Elverum som tok ledelsen søndag. Men, så våknet de brune og kvite. Mikkel Moe Westgård utliknet til 1–1 i det 33. minutt, før Abdullah Alshaban la på til 2–1 og 3–1 kjapt etterpå. Det sto 3–1 til pause.

I andre omgang var det Israil Edilsultanov "Izzy" som la på til 4–1, før Abdullah igjen scoret og det sto 5–1. Elverum kom med en innspurt og reduserte to ganger, men klarte aldri å snu kampen igjen. Det endte med seier 5–3 til Fagernes.

Det blir en veldig spennende kamp onsdag, for da møter Fagernes Vind borte. Lagene har møttes tre ganger i år og da har det endt med to seiere til Vind og en uavgjort.

Laget: Meinolf Marius Blokzijl – Iver Skinningsrud, Teodor Kvisgaard Skjel, Lars Arne Klosbøle Kolstad, Brage Skattebo – Even Andreas Thon, Thomas Sørbøen, Oscar Emil Dygd Moberg, Abdullah Alshaban, Mikkel Moe Westgård, Mathias André Gazmuri-Olivares. Innbyttere: Israil Edilsultanov, Mari Rosendal Nyhagen, Felix Brenn Nordhagen og Kristoffer Gjevre Fosse.

Tabellen.

Publikum: Det var over et hundre tilskuere som tok turen for å se Fagernes IL G16. Laget har spillere fra store deler av Valdres. Her er det Mikkel Moe Westgård som legger inn.

Publikum: Det var over et hundre tilskuere som tok turen for å se Fagernes IL G16. Laget har spillere fra store deler av Valdres. Her er det Mikkel Moe Westgård som legger inn. Foto:

Artikkeltags