Gå til sidens hovedinnhold

Gikk et kjempeløp etter galopp

Artikkelen er over 1 år gammel

Det har vært særdeles rolig på starthestfronten denne helgen, men på Jarlsberg søndagskvelden var nyervervelsen Cici Moseby favoritt til seieren.

Trav: Det ble ingen enkel start på hoppa fra det vanskelige syvendesporet bak bilen. Hoppa kom ikke ned i førstespor, og hun kom heller ikke ned i andresporet da konkurrentene kjørte mot henne. Snaue runden fra mål var hun på vei ned i annet par utvendig, men i det kusken skulle trekke henne ned i andresporet kom galoppen. Hun tapte mye på galoppen, men gikk voldsomt på opphenting uten å få premie. Tiden ble 15,9a/1609 meter, og det er sterkt med tanke på så mange meter hun la ned på galoppen. Per Løberg er eier.

Kommende starter

Det skjer en del på starthestfronten den kommende uken. Sprett Odin til Heidi Moen starter på Bjerke i V75 tirsdag. I samme løp skal hun også sele opp Bråtnesfaks, mens Lome Gant (Hasle) skal ut i ett av kveldens siste løp.

Torsdag er det mange hester i sving. I lunsjtrav i Drammen skal både Among Hastrup (Løberg), Eldens Drømmefanger (Frantzen/Engen) og Lome Frikk (Olsen/Hasle) ut. Samme kveld er det løp i Skien, og der får vi se Ty Svarten (Robøle), Lome Perla (Hasle) og Stee Raua (Svalesen/Stee) i aksjon. Det er med med andre ord mye å glede seg til!

Kommentarer til denne saken