Gå til sidens hovedinnhold

Gladmelding fra Vestre Slidre: Kan åpne Vestre Slidre skule og Røn barnehage fredag. Negative hurtigtester på sjukeheimen

Kommuneoverlege Siw Odden Fosheim kan komme med ei gladmelding til befolkninga i Vestre Slidre. Negative koronatester for barna i Røn barnehage og de ulike trinnene ved Vestre Slidre skule, gjør til at de kan åpne både skolen og barnehagen fredag. Også alle ansatte og beboere ved Vestre Slidre sjukeheim har testet negativt på hurtigtester.

Slidre: – De aktuelle nærkontaktene som førte til at både Røn barnehage, 2. klasse, 5. klasse og 6. klasse ved Vestre Slidre skule ble satt i ventekarantene, har testet negativt for covid-19. De skal jo opprettholde sine karantener i ti dager, men nå kan vi dermed åpne hele skolen og Røn barnehage fra i morgen, sier kommuneoverlege Siw Odden Fosheim til avisa Valdres torsdag ettermiddag.

– Videre venter vi spent på alle prøvene fra sjukeheimen, og vi regner med en avklaring før helga. Alle beboere og alle ansatte har testet negativt på hurtigtesten, så det er meget lovende, legger hun til.

Les også

To nye smittetilfeller: Alle beboere og ansatte ved Vestre Slidre sjukeheim må testes. Ett nytt tilfelle i Vang

Kommentarer til denne saken