Golsfjellet: Søndag kveld 29.juli er det duket for den årlige store sang-og musikkvelden «Minnes du sangen?» I overkant av 300 sangglade pensjonister deltar. Johnn Hardang, Haldis Reigstad, Emilia Lindberg, Saron trekkspillklubb fra Oslo og Leif-Erling Fagermo Kvelden byr på kjente og kjære evangeliske sanger bundet sammen med humor og alvor.

Elvis, panfløyter og Drevland

Mandag ettermiddag gir Emilia Lindberg en 45-minutters konsert. Senere samme kveld tar Nils-Petter Enstad og Tom Findal oss med på Elvis-kvelden «Take my hand». Tirsdag 31. juli er det den kjente panfløyteartisten Roar Engelberg som gir en ettermiddagskonsert. Senere på kvelden blir det «Lys & lyrikk» ved forfatteren Haldis Reigstad og den kjente KRF-politikeren Gunnar Prestegård. Onsdag 1. august er det den tidligere Bergensordføreren Trude Drevland som deler opplevelser og utfordringer fra sitt liv med tilhørerne. Temaet er «Trude i gode og mindre gode dager».

Åpen for alle og fri entrè

Alt dette skjer på Storefjell hotell som i disse dagene arrangerer en festival i kristen regi. Alle samlinger er åpne for alle. Det er bare å møte opp. Det er fri entrè til alle samlinger. Her kommer det deltakere fra Norge, Sverige og Danmark.