– Drømmelesing!

Senterpartipolitiker Marit Hougsrud i Sør-Aurdal.

Senterpartipolitiker Marit Hougsrud i Sør-Aurdal. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

– Dette er jo drømmelesning! Det er så fint at det finnes familier der ute som virkelig ønsker å komme og bo i Sør-Aurdal, skriver Marit Hougsrud i en kommentar på "annonsen" til familien Grøv Tvedt som håper å finne drømmeplassen sin i Hedalen.

DEL

(HEDALEN.NO): –Og dette er en familie som har alt det Sør-Aurdal trenger: små barn, utdannelse/yrkeserfaring som vi trenger, pågangsmot og livslyst. Det eneste de mangler, er altså drømmeplassen. Og dette bekrefter egentlig noe vi har sett tendensen til en stund. Vi trenger å frigjøre boenheter som folk etterspør, og det viser seg å være hus med stor hage, uthus med plass til høner og to hester, og en liten skog der man kan hogge egen ved. Det er dette unge familier ønsker seg!

Tatt tak i i formannskapet

Hougsrud forteller at tendensen er tatt tak i i formannskapet, der de har delt ifra tun der de har sett muligheten for det.

– Det er også en bred politisk enighet om dette. Når tiden endrer seg, må jo også politikken følge etter. Jeg håper så veldig at det kommende bolyst-prosjektet vil ta tak i saker som dette. Ta tak i familier som dette. Ta tak i gårdsplasser som står tomme. Tomter det kan bygges på. Jeg gleder meg til å se hva som kommer ut av dette. Også håper jeg inderlig at et av resultatene blir at Ingrid Olava, Ola, Mari og Trym finner drømmeplassen sin! Hjertelig velkommen skal dere være!

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken