Hedret for engasjementet

Christian Brenden og Magnus Rolfsen Bruskerud ble hedret for sin innsats i HIL.

Christian Brenden og Magnus Rolfsen Bruskerud ble hedret for sin innsats i HIL. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

På helselagsbasaren lørdag ble Christian Brenden og Magnus Rolfsen Bruskerud hedret for sin innsats i HIL.

DEL

HILMAR er ei utmerking som årlig hedrer innsatsen og spirer til fortsatt motivasjon hos mottakeren. Utmerkelsen har blitt utdelt i 20 år, og mottakerne for Hilmar 2017 ble Christian Brenden og Magnus Rolfsen Bruskerud. Begrunnelsen for utmerkelsen er som følger:

– Kandidatene har hatt trenerfunksjoner i flere lag for Hedalen IL Begnadalen og Bagn, måten kandidatene har gjort den jobben er utmerket. Fått med de unge til å begynne med idrett og vært gode forbilder for vår ungdom.

De har også vært gode miljøskapere med å arrangere sosiale sammenkomster. Stilt opp på cuper og som trenere vært med på lange reiser i Indre Østland.

Kandidatene er også fotballdommere, noe Hedalen IL trenger. Kandidatene viser stor interesse for Hedalen Idrettslag og hjelper til når det trengs. Bl.a. annet har kandidatene fått de eldre damene i Hedalen på banen igjen i sommer, med en kamp mot jentelaget. Innsatspremien er som sagt lagets høyeste honnør for innsats og spire til fortsatt motivasjon hos mottakeren og andre medlemmer som ser at innsats nytter.


Saken ble først publisert på hedalen.no

Artikkeltags