Sett 26.000 ganger på en uke

Mammas mann: Eller "Love me more" som er den engelske tittelen.

Mammas mann: Eller "Love me more" som er den engelske tittelen. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

I 2014 var et filmteam i Hedalen for å spille inn en kortfilm. Nå er resultatet ute, og er sett over 26.000 ganger siden den ble sluppet for en uke siden.

DEL

Hedalen: Petter Onstad Løkke er produsent for kortfilmen som ble spilt inn i Vassfaret høsten 2014. Regissør Kristoffer Carlin, som har hatt regi i mange prisvinnende reklamefilmer og blant annet "Helt perfekt", fortalte til Hedalen.no da at de var på utkikk etter et bynært villmarksområde, og fant mange brukbare lokasjoner i Vassfaret.

Trekantdrama

Kortfilmen på 28 minutter som har fått tittelen "Mammas mann" er et varmt, mørkt og humoristisk "trekant-drama" mellom en enslig mor, hennes sønn og hennes nye kjæreste. Den nye kjæresten prøver å få innpass i den nye lille familien, men sønnen er eiesyk overfor moren sin - og er ikke ute etter å dele hennes oppmerksomhet.

FIlmen utforsker sjalusiens kompleksitet og stiller spørsmål ved om man egentlig blir noe sterkere, klokere og tryggere gjennom livet, eller bare reddere og flinkere til å unngå smerte.

Vegar Hoel og Marte Germaine Christensen har hovedrollene som den nye kjæresten og moren. Axel Pharo spiller sønnen.

Se den på vimeo her.

Artikkeltags