Offisiell åpning av Hellefossbrue torsdag 8. august

Den nye Hellefossbrue har vært åpen for trafikk siden 5. juli. En måned senere forekommer den offisielle åpningen ved fylkesordfører Even Aleksander Hagen.

Den nye Hellefossbrue har vært åpen for trafikk siden 5. juli. En måned senere forekommer den offisielle åpningen ved fylkesordfører Even Aleksander Hagen. Foto:

Statens vegvesen og Oppland fylkeskommune ønsker velkommen til offisiell åpning av Hellefossbrue sør for Bruflat på fylkesveg 251 i Etnedal torsdag 8. august, kl. 11.00.

DEL

Fylkesordfører Even Aleksander Hagen står for åpningen av den nye brua .I tillegg til taler blir det underholdning og enkel servering. Arrangementet er åpent for alle.

Den nye Hellefossbrue erstatter gamle Lunde bru, ei steinhvelvsbru som har holdt stand i 190 år. Nye Hellefossbrue er bygd i tre. Oppland fylkeskommune har bevilget 68 millioner kroner til prosjektet, Statens vegvesen har vært byggherre og entreprenørfirmaet Contexo AS på Hønefoss har utført byggearbeidene.

Til den offisielle åpningen av den nye brua er blant andre medlemmene i Etnedal kommunestyre, Oppland fylkesting og alle interesserte etnedøler invitert.

Artikkeltags