Gå HelselagsRunda til inntekt for demenssaken

Fagernes Helselag lanserer i år HelselagsRunda 1 og 2.

Fagernes Helselag lanserer i år HelselagsRunda 1 og 2. Foto:

Av

Fagernes Helselag lanserer i år HelselagsRunda 1 og 2. Sponsor Sparebank 1 Hallingdal Valdres og helselaget gir hver 1 kr. pr underskrift i boka ved deltakelse, til dementsaken.

DEL

FAGERNES: Nr. 1 går over gangbrua og opp til Kvitvellafossen og ned igjen på andre siden. Nr 2 er ca 4,5km lang og går fra gangbrua over Kvitvellafossen, opp Skrautvålsvegen til Vall Hall Auto, videre over parkeringsplassen før Blåbærmyra og inn på gangstien. p

Postkasse og bok står ved stien opp fra Paviljongen. Helselaget oppfordrer til å huske å skrive i boka. Man fortsetter så stien forbi Blåbærmyra og ta inn til venstre mot gangvegen til Marsteinshøgda, videre bak bioanlegget og skolene og barnehage, videre sørover på Øvrevegen og kryss Garligvegen og følger stien forbi Vikatunet. Under E 16 og følg gangstien forbi Shell, Panorama og Fagernes Hotell frem til utgangspunktet som er gangbrua over Neselva.

Alle som går og skriver navnet sitt i boka utløser et bidrag til DEMENT-saken. Sparebank 1 er sponsor og gir 1 kr pr. underskrift. Dette gjør også Fagernes Helselag, så det blir altså 2 kr. pr gang man går HelselagsRunda.

Svein Erik Aure oppfordrer til å husk å skrive navnet ditt og hvor mange ganger du har gått, slik at det blir lettere å holde rede på.

Fagernes Helselag vil trekke ut en premie blant de som går 50 turer eller mer. Når skiltingen kommer på plass vil det bli satt opp fellesturer mandag kl 11.00, men alle som har lyst kan gå når de vil. For rullestolbrukere anbefales å ha med ledsager som kan holde igjen ned bakken fra Blåbærmyra og ved Vikatunet, fest gjerne et tau eller ei reim bak på rullestolen slik at ledsageren har noe å holde i.

Helselaget la ut boka i august og på 6 uker har over 300 stk. gått HelselagsRunda, noe de betegner som en suksess.

Artikkeltags