– Her skal det virkelig feires

JUBILEUM: STAUT skal på jubileumsturné, og lover et heftig show på Sentrum Scene 17. oktober. Her fra julebordweekend på Storefjell i november.

JUBILEUM: STAUT skal på jubileumsturné, og lover et heftig show på Sentrum Scene 17. oktober. Her fra julebordweekend på Storefjell i november. Foto:

17. oktober arrangerer STAUT bursdagsfest på Sentrum Scene i anledning 10 års-jubileet.

DEL

OSLO: Det er ti år siden STAUT trasket sine nyfødte bein rundt på lokale spillesteder, og dette skal naturligvis markeres. Ikke bare feires det med en stor jubileumsturné, men Sentrum Scene skal igjen fylles.

Vokalist Gaute Lein Ausrød forteller at planene ikke er spikret sånn nøyaktig ennå, og kan derfor ikke røpe om det blir verken konfetti eller årtiendets konsert:

– Men her skal det lages et kjempeshow til ære for alle våre trofaste fans som har fulgt oss i 10 år. Denne konserten vil man ikke gå glipp av!

Billettene ble sluppet fredag 14. februar, på selveste valentinsdagen. Sentrum Scene har kapasitet til ca. 1750 tilskuere, fordelt på gulvet og en balkong med seter.

Gjentar valdrestreff-suksess

I forkant av releasekonserten til gruppas seneste plate Makalaus i 2019, arrangerte Wetle Wetlesen et Valdres PREparty i forkant - slik at Valdriser kunne samles for samvær og hygge før den store hendelsen. I fjor sto drøyt 270 på "skal" på Facebook - og når vi spør Wetle om det frister til gjentakelse, så er det absolutt planen.

Arrangementet er opprettet på Facebook - men med 8 måneder igjen er det fremdeles ingen hastverk med å finne et sted som er villig til å ta imot 250 ekstra gjester klokken 18 lørdag kveld.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken