Høyaktuelt tilbud: Joker tilbyr hjemkjøring

PARAT: Butikksjef- og eier Monica Litangen ved Joker Ryfoss sier de er klare til å ta imot langt flere bestillinger og hjemleveringer enn de pleier.

PARAT: Butikksjef- og eier Monica Litangen ved Joker Ryfoss sier de er klare til å ta imot langt flere bestillinger og hjemleveringer enn de pleier. Foto:

Joker Ryfoss, Joker Tyinkrysset og Coop Prix Fjellvang tilbyr hjemkjøring av varer.

DEL

VANG: Butikksjef Monica Litangen ved Joker Ryfoss forteller det slett ikke er et nytt tilbud i forbindelse med situasjonen vi er i, og at Joker har hatt nettbutikk med tilhørende hjemkjøring i snart to år:

– Vi har pleid å hatt faste utkjøringer på torsdager og har noen faste brukere av dette. Vi har jo håpet på at det skulle bli mer brukt, og det ser vel slik ut nå.

De vil kjøre ut varer daglig etter behov. Det kan også bli aktuelt å bruke flere biler. I tillegg er det foreløpig ingen begrensning på hvor de kjører ut - Vang er derfor ikke eksklusivt forbeholdt dette tilbudet.

– Det er ikke en voldsom pågang akkurat nå, men desidert mer enn til vanlig! Per nå er det ingen begrensninger på lengde, og vi vil strekke oss langt.

Her kommer du til nettbutikken.

Joker og Matkroken i Hedalen tilbyr også utkjøring. Det samme gjør Matkroken Reinli.

Henter varer selv

Hun forteller at påsketrafikken kom tre uker tidligere enn planlagt, og at de åpenbart ikke var forberedt på dette med tanke på bestillinger til helgen.

– Folk hamstrer jo, så vi var nødt til å kjøre ned til ASKO i dag og hente en levering selv for å sikre helgen.

Også Coop Prix Fjellvang har begynt å tilby hjemkjøring. Dette fordi det ikke ønskes at personer som er i karantene eller er syke ikke benytter seg av butikken med fare for smitte. Det blir utkjøring hver dag mellom kl. 15 og kl. 18, og bestillingene må være inne samme dag før kl. 12. Les mer her.

Artikkeltags