Hundens dag i Fagernes

Det er Hundens dag, med muligheter for å prøve forskjellige aktiviteter. Her er Nina Ottersen og Selma på vippa, et apparat som brukes i agility..

Det er Hundens dag, med muligheter for å prøve forskjellige aktiviteter. Her er Nina Ottersen og Selma på vippa, et apparat som brukes i agility.. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Lørdag 9. juni vil Valdres Hundeklubb markere «Hundens dag» i Fagernes Park, for å sette søkelys på våre firbeinte venner som gir oss så mye glede og kjærlighet.

DEL

FAGERNES: Alle klubbens medlemmer og andre hundeinteresserte inviteres til en hyggelig og morsom dag, med mange forskjellige innslag.

Programmet starter klokka 12. Anja Tschauschner fra Valdres Dyrefysioterapi vil være til stede for å svare på spørsmål, og det vil være mulighet for behandling hvis det er noen som ønsker det.

Aktivitetene som står på programmet utover dagen er

  • Byvandring og bading
  • Agility, som er en slags hinderløype for hunden med forskjellige apparater.
  • Rallylydighet, det vil si mange ulike lydighetsøvelser satt sammen på en bane.
  • Smeller, øvelser der hunden bruker luktesansen.
Kassesøk er en øvelse i hundesporten "Smeller". Det gjelder å finne den oppgitte lukta under en av de gule meierikassene. her er Bånski i aksjon.

Kassesøk er en øvelse i hundesporten "Smeller". Det gjelder å finne den oppgitte lukta under en av de gule meierikassene. her er Bånski i aksjon. Foto:

Det vil være mulighet til å prøve seg på flere aktiviteter utover dagen, og rundt i parken henger det ulike poster dere kan svare på og ha muligheten til å vinne premier

.- Det blir en lang dag, så det kan være lurt å tenke på å ta med mat og drikke. Det vil hele tiden være minst en fra klubbens styre til stede om noen skulle lure på noe, melder Valdres hundeklubb på Facebook.

Klokka 17 er det felles avreise fra Fagernes til Vestringsbygda for dem som vil se gjeterhunder i aksjon – men med forbehold om at det ikke er for varmt til å gjete.

Hundeklubben håper å se mange logrende to- og firbeinte!


Artikkeltags