Gå til sidens hovedinnhold

I dag kan du lese alle saker gratis på nettavisa

Artikkelen er over 2 år gammel

Torsdag leverer vi papiravisa gratis til nær alle husstander i Valdres som ikke abonnerer. Og vi åpner alle nettsaker.

– Dette gjør vi for å vise alle dem som ikke leser oss til daglig hva de går glipp av, sier ansvarlig redaktør Ivar Brynildsen. Han mener hver eneste innbygger i dalføret egentlig er interessert i noe av det som rører seg i våre seks kommuner, og som speiles av redaksjonen på papir og nett hver eneste dag året rundt.

– Vi har ikke gjort noe forsøk på å lage en superutgave for å lokke med noe mer enn det abonnentene våre kan forvente å få en vanlig torsdag, sier Brynildsen.

– Vi synes selv vi lager en relevant og god avis på papir. Og at vi blir stadig flinkere til å holde nyhetspulsen oppe på nettavisa. Folk forventer av oss at vi er først med det siste. At vi er ute på hendelser og bringer nyhetene umiddelbart, enten det gjelder sport, kultur eller dramatiske hendelser, sier Brynildsen.

– Vi ser av tallene våre at stadig flere er innom nettavisen hver eneste dag, også i helgene, for å sjekke hva som er skjedd siden sist de var innom. Det inspirerer til å stå på, og være ferske, sier Brynildsen. I dag har altså alle muligheten til å lese de ferskeste sakene, uten å betale. Fredag er vi tilbake i vanlig modus, der de fleste og beste sakene er forbeholdt dem som har betalt for et abonnement, eller bor i samme husstand med en som har betalt.

Kommentarer til denne saken