– Ikke møt opp på trafikkstasjonen uten time

MÅ BESTILLE TIME: Fagernes Trafikkstasjon er fortsatt stengt for drop-in grunnet koronasituasjonen.

MÅ BESTILLE TIME: Fagernes Trafikkstasjon er fortsatt stengt for drop-in grunnet koronasituasjonen. Foto:

Slik lyder oppfordringen fra Statens vegvesen, som daglig må avvise kunder som møter opp på trafikkstasjonene uten å ha bestilt time.

DEL

Trafikkstasjonene er bare åpne for dem som har bestilt time, men det er fortsatt mange som møter opp uten time, sier Statens vegvesen til avisa i en pressemelding.

– Vi ønsker at de som har et ærend på trafikkstasjonen unngår bomtur, det stjeler tid fra både kunder og ansatte. Mange er vant til å bare kunne stikke innom, men vi har ikke drop-in. Selv om du bare skal hente et skilt må du bestille time på forhånd, forteller Frode Børstad, avdelingsdirektør i Statens vegvesen.

Begrensa tilbud på Fagernes

Trafikkstasjonene holder fortsatt stengt på grunn av koronaviruset, men man kan bestille time for å utføre et begrenset utvalg tjenester.

På Fagernes Trafikkstasjon er det foreløpig bare tjenestetilbud på onsdager og torsdager, også da ved timebestilling, ifølge Statens vegvesens nettsider.

Der opplyses der for øvrig at skilt og post kan leveres i postluka. Postkassa blir kun tømt og behandlet onsdag og torsdag.

Artikkeltags