Gå til sidens hovedinnhold

Ikke smitta polske arbeidere i Valdres, men i Oslo: – Vi fant kun én ansatt som testet positivt og han ble umiddelbart satt i isolasjon, sier Lars Moe Westgård

Artikkelen er over 1 år gammel

I papiravisa lørdag hadde det sneket seg inn en vesentlig feil i saka om smitta polske arbeidere. Disse arbeider ikke i Valdres, men er ansatt hos Arbeidskraft Valdres og jobber i Oslo. Det var på en byggeplass i hovedstaden at det ble oppdaget koronasmitte.

Oslo: Onsdag var Arbeidskraft Valdres travelt opptatt med å sende flere arbeidere i karantene etter at det var oppdaget smitte på en byggeplass i Oslo. Flere av arbeiderne hadde delt kjøkken. Arbeidskraft Valdres har 50–60 polske arbeidere i arbeid, men de som var smittet, var ikke i Valdres, men i Oslo. Avisa Valdres beklager feilen.

– Vi fant kun én ansatt som testet positivt og han ble umiddelbart satt i isolasjon. Vi hadde nesten 50 personer på test etter at det ble oppdaget korona på denne arbeidsplassen og kun én var altså positiv, sier daglig leder i Arbeidskraft Valdres, Lars Moe Westgård mandag.

Les også

Oppdaget koronasmitte hos polske arbeidere:–Det har kokt her i dag, sier William Holden i Arbeidskraft Valdres

Les også

– Vi sitter ytterst på stolen med tanke på den eksplosive økningen i antall covid-19-tilfeller i Polen

Kommentarer til denne saken