Det nye året har fått en merkelig start. Vi blir koblet opp og vi blir koblet ned. Alle nyhetssendinger starter med antall dødsfall, innleggelser, smittete og i respirator som om hele Norge ligger og venter på nye dødstall. Det er vel ingen som ligger og noterer som om det var rundetider på 10.000 meter for 50 år siden. Halve legestanden og hele NRK er enige om hvor farlig dette viruset er mens den andre halvparten av legestanden, lag og foreninger mot vaksine og virus, mener det motsatte. Og alle andre tar feil, det er det eneste de er enige om.

Hva skal en dum stakkar som ikke kan slå i bordet verken med bachelor eller master tro om dette. Du kan be fem stk. hjem til deg, men på matbutikken er det alltid flere. De stenger Den norske kirke, men ikke Hennes & Mauritz. Skoler blir stengt, men ikke vinmonopolet.

Jeg har tenkt tanken om hva med en dåpsseremoni i Hennes & Mauritz eller en begravelse på vinmonopolet. Da kan de komme alle som hadde tenkt seg dit. De som ville be sammen mer en fem personer måtte heller finne seg en krok på Rema 1000. Barneskirenn og vinterleker er stengt ned i områder hvor det aldri har vært en eneste virus, mens flyfrakter med arbeidsinnvandrere og flyktninger fra Morialeiren, det er ok.

Våre medier har bestemt seg for hvor farlig dette er, og er det noen som stiller et kritisk spørsmål ja da er det konspirasjonsteori. Her er det ikke rom for to meninger, hvilket det heller ikke var i det amerikanske presidentvalget. Presidenten som ikke startet en eneste krig, ble bannlyst, mens han som er beskyldt for pedofili, korrupsjon og være dement han var det som skulle lede 330 millioner amerikanere de neste fire år. Jeg er av de som har antydet at denne valgkampen ikke er over, men ifølge Tove Bjørgås og Anders Magnus så var dette et lykkelig valg.

I Norge går vi også mot et nytt valg. Her har vel også NRK bestemt seg for hvem som skal vinne allerede. De to partiene som fram til i dag har vært de største, har jobbet godt sammen slik at vi skal miste selvråderetten i eget land og bøye oss for EU og EØS i tykt og tynt. Det som kan selges blir solgt, og utenlandske firmaer bestemmer over tog og bussreiser samt fly og strømpriser, oljepriser og det neste er vel vannet i vannkrana di.

Vi har jo fått noen alternative media der vi får andre nyheter. Disse kanalene er ikke med å deler pressestøtten på ni milliarder hvert år. Jeg blir mistenksom når disse kanalene ser en annen virkelighet enn de som får statsstøtte.