Ekstrabuss til Jaslangen fra Fagernes

Folksomt: 1500 tok turen for å se Hekla Stålstrenga under fjorårets solefallskonsert på Jaslangen. I år spiller Jonas Fjeld og Kvarts.

Folksomt: 1500 tok turen for å se Hekla Stålstrenga under fjorårets solefallskonsert på Jaslangen. I år spiller Jonas Fjeld og Kvarts.

Artikkelen er over 1 år gammel

Festivalsjef for Jørn Hilme-stemnet, Ellen Persvold, melder tirsdag ettermiddag om 1400 solgte billetter til solefallskonserten tirsdag kveld.

DEL

Fra Fagernes er det satt opp ekstrabuss til Jaslangen, etter at over 250 bussbilletter er solgt. På bussen som går til samme sted med startpunkt i Slidre, er det fortsatt ledige plasser.

– På bare noen dager har vi solgt 400 konsertbilletter til Jaslangen, og vi forventer også at mange vil kjøpe billett i «døra», sier en fornøyd festivalsjef.

I fjor trakk Hekla Stålstrenga omkring 1500 ut i lyngen. I kveld er det Jonas Fjeld og Kvarts som står for musikken.

Elever fra produksjonskurset på Strunkeveko, som denne uka har Silje Onstad Hålien og Andreas Ljones som instruktører, skal stå for oppvarminga.

– Det har de siste dagene vært noen fine sommerkvelder på Jaslangen. Det er meldt fint vær også i kveld. Om folk pakker med seg litt ekstra tøy og noe varmt å drikke, tror jeg det kan bli riktig så fint i solefallet der oppe i kveld, avslutter Persvold.

Artikkeltags