Gå til sidens hovedinnhold

Kjell Ivar og Cecilie er årets mottakere av Kulturprisen i Nord-Aurdal

Under Fagernes byfest 4. september skal blant annet Kulturprisen 2021 deles ut. Under formannskapet 19. august ble årets vinnere vedtatt.

NORD-AURDAL: Kjell Ivar Fossnes og Cecilie Solar er vinnerne av Kulturprisen 2021. I en kort begrunnelse Nord-Aurdal kommune har sendt ut, beskrives Fossnes og Solar som ildsjeler som bruker store deler av fritiden sin til å tilrettelegge for at andre skal kunne utfolde seg.

– Fossnes har et stort hjerte for lokalsamfunnet og sammen med seniorgjengen rydder, maler og forskjønner han omgivelsene i omsorg for alle som bor her og tilreisende. Han er også en krumtapp i Rakfiskfestivalen og på Blåbærmyra – alltid blid og positiv!, heter det om Fossnes.

– Solar har vært tilknyttet Valdres barne- og ungdomsteater i en årrekke, og Solars frivillige engasjement har vært avgjørende for at teateret blomstrer. For teateret er Cecilie Solar en uvurderlig miljøskaper med et stort og varmt hjerte, heter det videre om Solar.

Utdelingen skjer i kulturhuset.

Siden 1979 har Nord-Aurdal kommune tildelt Kulturprisen en person eller en organisasjon i Nord-Aurdal som har gjort en betydelig frivillig innsats for kulturlivet i kommunen.

I 2020 var det Kåre Strande og Ole Christian Nymoen som vant prisen.

Les også

Stolte og glade kulturprisvinnere fikk ros av ordføreren: – Jeg er veldig imponert over den enorme dugnadsinnsatsen

Kommentarer til denne saken