Magnus Jackson Krogh fikk diagnosen ADHD da han var 12 år gammel. 

28 jobber, 4 bøker og utallige forestillinger med "Samtalen" senere kommer han til Valdres for å prate om denne myteomspunnede diagnosen.

-Det var en mor som kontaktet meg å ba meg kommer til Valdres, og da klarte jeg ikke si nei, sier Magnus til avisen.

-ADHD går utover så mange aspekter i livet, og man må være "føre var". Lærere og skoleverket har et ansvar om å se alle i klasserommet, og "Samtalen" skal synliggjøre hva ADHD er, fortsetter Magnus.

HUMOR 

"Samtalen" har fokus på humor, og jeg som er fra Nordnorge bruker humor i alt jeg gjør, fortsetter han.

-Humoren er en overlevelsesmekanisme for meg, det har den alltid vært. "Samtalen" er et humorshow, med fokus på alvor om man kan si det slik, forklarer Magnus. Han har gjort seg bemerket i både tv og på nett.

8 millioner delinger på en av de siste bloggvideoene har skaffet meg store overskrifter, forteller han i en mail til avisen.

Ha har skrevet boken "min verste fiende og beste venn" som har fått mye oppmerksomhet. Samtidig skapte han store debatter om NAV i VGTV serien "Oljebarna".

Magnus inviterer alle lærere, elever, foreldre og innbyggere i Valdres til et det han håper skal bli et hyggelig bokbad, om en bok som inspirerer tusenvis av barn og unge, både med og uten ADHD. 

"Samtalen" holdes på Leira VGS, søndag 8 November.