Vi som arbeidsgivere ønsker sommerpatruljen velkommen hvert år og synes det er bra at de unge blir fulgt opp. Vi håper også dette fortsetter i fremtiden også.

Vi som arbeidsgivere blir spurt om de kan ta en prat med de unge som har sommerjobb hos oss, noe vi synes er flott og selvsagt gir tillatelse til.

Det vi som arbeidsgivere stiller spørsmål ved, er at vi blir aldri orientert om hva de unge blir spurt om i etterkant. Vi får aldri en type rapport eller bekreftelse på hva de har gjort og hvilke resultat denne samtalen har resultert i.

Noen uker i etterkant kan vi lese et generelt resultat fra distriktet via media.

Hvordan skal vi som bedriftsledere og arbeidsgivere bli bedre på eventuelle avvik? Hvordan skal vi neste år forberede oss sånn at vi kan eventuelt oppnå et bedre resultat hvis min bedrift har hatt avvik? Hvis resultatet er bra, hvordan skal jeg vite dette når vi ikke får tilbakemeldinger?

Jeg synes det er viktig å bruke positive tilbakemeldinger også for å motivere andre ansatte vi har i faste stillinger og nye sommeransatte.

Jeg synes dette er slett oppfølging av de som har ansvaret for denne undersøkelsen og håper dette kan bli bedre i fremtiden.

Les også

De fortjener derfor det beste og ikke minst å bli møtt med ordna forhold