Fagernes: Det er tre smittetilfeller i Nord-Aurdal i helga, der kommuneoverlegen og hans team arbeider med intens smittesporing.

– Vi har kontaktet de vi kjenner til, men om det er noen som har vært på Jump Fitness treningssenter i Gjensidigegården 4.–14. mars, og som vi da ikke har kommet i kontakt med, så ber vi dem ringe koronatelefonen, sier Jahr.

Men, det stopper ikke der.

– Vi må også stenge ned Gjensidigegården mandag og teste alle ansatte. I den sammenheng så ber vi også de som har vært inne på Gjensidigegården i samme tidsrom, altså 4.–14. mars, og som har symptomer på korona, om å ta kontakt. Da ber vi dem også ringe koronatelefonen 482 74 956, sier Jahr.

Fire i Valdres

Kommuneoverlege Per Einar Jahr bekreftet to nye smittetilfeller i Nord-Aurdal søndag morgen. I tillegg viser statistikken at også Øystre Slidre og Vestre Slidre hadde ett nytt smittetilfelle hver. Den koronasmitta som er folkeregistrert i Vestre Slidre, bor i Nord-Aurdal. Søndag kveld forteller Jahr at det pågår et omfattende smittearbeid, der 30–40 personer er i karantene og venter på prøvesvar.