Country til Bryggerihuset

Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Etter å ha spilt for nesten fullt hus på Bryggerihuset i januar 2018, tar Eric Brace & Jon Byrd turen tilbake til Beitostølen 16. februar.

DEL

Beitostølen: Eric Brace, tidl. Grammy nominert produsent og artist, mest kjent som frontfigur i rootsrock bandet Last Train Home, og countryartisten Jon Byrd kommer til Norge igjen i februar. To ulike artister, men med en fellesnevner: en teft for gode låter og historier. Der Brace i en årrekke har utforsket flere sjangere og jobbet med kjente og folkekjære artister som soulsanger Jerry Lawson og låtskriver og countryartist Tom T. Hall, har Jon Byrd vært tro mot countrysjangeren – noe som har resultert i flere kritikerroste utgivelser. En lun kveld med to av Nashvilles flotteste vokalister og formidlere.

Eric Brace, Grammy-nominert produsent og artist, mest kjent som frontfigur i rootsrock bandet Last Train Home, og countryartisten Jon Byrd turnerte Norge for første gang sammen i fjor. I februar kommer de tilbake!

De siste årene har Eric Brace turnert både USA og Europa sammen med Peter Cooper og Thomm Jutz, og har gitt ut en rekke kritikerroste plater. Han har også markert seg som en sterk produsent og låtskriver, deriblant med hans samarbeid med soulsanger Jerry Lawson og arbeidet med ”I Love: Tom T. Halls Songs of Fox Hollow”, som i 2012 ga Brace en velfortjent Grammy nominasjon. For tiden er Brace aktuell med trioplaten "Riverland" og den franskspråklige "Cartes Postales" - en hyllest til hans franske far. Der Brace liker å ha mange baller i lufta, har Jon Byrd vært trofast mot countrysjangeren og bandet sitt, Byrd’s Autoparts. Siden debutplata i 2007 har han nå fire plater på samvittigheten. ”Dirty Ol’ River” ble sluppet i sommer, og har virkelig satt Byrd på kartet som en stor låtskriver og en av Nashvilles fineste countrysangere.

Artikkeltags