250.000 i tilskudd til Lydkåken

Av

I årets siste tildelingsrunde har Musikkutstyrsordningen (MUO) fordelt over 8.1 millioner kroner til 62 søknader fra aktører i hele Norge. Tilskudd til kulturarenaer gir nytt liv i tomme lokaler.

DEL

Øystre Slidre: Av 102 søknader fikk 62 innvilget stønad til musikkutstyr via MUO. En av disse er Nye Lydkåken Rockeverkstad på Tingvang.

– Vi er kjempeglade for at Musikkutstyrsordningen ser verdien i arbeidet vårt, og at de støtter bygging av Nye Lydkåken Rockeverkstad på Tingvang. Med et slik tilbud sikrer vi gode vilkår for musikkinteresserte i kommunen i overskuelig framtid, forteller Øystein Skattebu som leder foreningen Lydkåken Rockeverkstad.

Lydkåken Rockeverkstad har vært en viktig rekrutteringsarena for unge band og musikere i og rundt Øystre Slidre i en årrekke, og har nå sammen med Øystre Slidre kommune i Valdres fått tilskudd på 250.000 til bygging av nytt øvingslokale.

– Tilgang til gode lokaler over hele landet er helt grunnleggende nødvendig for å gi barn, unge og voksne muligheten til å spille musikk. Vi er veldig glade for at det med tildelingene denne runden vil bli utbedret, bygget eller utstyrt 30 øvingsrom, i tillegg til at 39 scener vil bli utbedret eller utstyrt, sier Rhiannon Hovden Edwards, daglig leder i Musikkutstyrsordningen.

Artikkeltags