Julemesse på Tingvang

Ikke lenger på låven: Årets julemesse blir å finne på Tingvang. Avbildet er de støpte julefigurene til Reidun Øyen, som hun solgte på en tidligere julemesse på Herangtunet.

Ikke lenger på låven: Årets julemesse blir å finne på Tingvang. Avbildet er de støpte julefigurene til Reidun Øyen, som hun solgte på en tidligere julemesse på Herangtunet. Foto:

10. og 11. november arrangerer Øystre Slidre Rotaryklubb sin tradisjonelle julemesse i festsalen på Tingvang.

DEL

ØYSTRE SLIDRE: De siste 22 årene har julemessa funnet sted i Låven på Herangtunet, men i år blir den altså å finne på Tingvang, ettersom Låven skal selges.

Her vil det bli salg av en rekke ulike håndverksprodukter, utdeling av Rotaryklubbens hederspris, og kafé som byr på kaffe, vafler og kaker.

Tjue utstillere

– I år har vi samlet tjue utstillere til salgsmessa, som alle stiller ut norskproduserte håndverksprodukter, forteller Rolf Bolstad i Rotaryklubbens styre.

Her vil man finne produkter i tre, smijern, glass, og mye mer.

– Det vil også bli avholdt lotteri, og alle inntekter fra arrangementet går til Rotarys humanitære arbeid, samt prosjekter både lokalt og nasjonalt, forteller Bolstad.

Hedersprisutdeling

Lørdag klokka 14 deler Rotaryklubben for femte gang ut sin hederspris.

– Prisen går til en hedersperson, som har stilt opp vært til uegennyttig hjelp i lokalsamfunnet over mange år.

Tidligere har hedersprisen blitt utdelt til Ingrid og Birger Martinsen, Tove Grethe Kolstad, Knut Dale og Ingrid og Ola Myrvold.

Artikkeltags